fbpx

Sådan laver du det perfekte elektroniske visitkort med Limitless Card:

  1. Dit visitkort skal først og fremmest etablere kontakt mellem dig og din potentielle kunde. Derfor skal visitkortet indeholde dit firmanavn, eget navn samt dine kontaktinformationer (e-mail og telefonnummer).
  2. Hvis det ikke fremgår tydeligt af firmanavnet, kan du også skrive et par korte og præcise sætninger om, hvad virksomheden kan tilbyde.
  3. Med Limitless Card er det muligt at inkludere links til dine produkter/services, hvilket er en stor fordel, da ét enkelt klik kan øge din likviditet.
  4. Det er altid en god idé at have et vellignende billede af dig selv på dit visitkort, så din potentielle kunde kan sætte ansigt på dig. Udover dette kan du med Limitless Card inkludere billeder af dine produkter/services. Er du ejendomsmægler, kan du indsætte billeder af dine solgte huse – er du håndværker, kan du vise dine tidligere opgaver frem.
  5. Da Limitless Card er et virtuelt visitkort, har du mulighed for at indsætte videoer på 20-30 sekunder. Dette er en klar fordel, da videoer får op til 80 % flere klik end tekster. På den måde kan en video, der omhandler din service/ dit produkt hjælpe dig med at booste din omsætning.
  6. Du kan også tilføje et link til din virksomhed i Google Maps. Så kan kunden nemt finde firmaadressen (samt rutevejledning), åbningstider og hvornår du kan kontaktes.
  7. Ved at indsætte et link til Trustpilot eller Facebook kan du vise dine tidligere kunders bedømmelser, hvilket gør dig mere troværdig over for din potentielle kunde.
  8. Det kan også være en god idé at uploade filer med din forretningsplan, præsentationer el.lign. På den måde kan du nemt og hurtigt præsentere dem for din potentielle investor.
  9. Med Limitless Card gør du det nemt for din potentielle kunde at tilføje dig som kontakt på deres telefon. Et virtuelt visitkort kan ikke forsvinde ud af en bukselomme eller blive væk i en bunke med andre visitkort.
  10. Vær kreativ – med et virtuelt visitkort har du plads til mere end bare kontaktoplysninger. Gør noget ekstra ud af dit visitkort ved at skrive noget mere personligt. På den måde vil dit visitkort helt sikkert ikke forsvinde i mængden.

Køb dit online visitkort i dag på www.limitlesscard.io 

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.