fbpx

Hvorfor bør jeg have et visitkort?

Med et visitkort kan du effektivt markedsføre dig selv eller din virksomhed over for potentielle kunder. Kortet viser både, hvad din virksomhed kan, og hvordan du kan kontaktes. På den måde er et visitkort et vigtigt første skridt i etableringen af kontakt mellem dig og din fremtidige kunde.

Det virker langt mere professionelt at have et visitkort frem for at skulle skrive sine kontaktoplysninger ned på et stykke papir eller kundens telefon.

Hvorfor vælge et elektronisk visitkort?

De seneste årtier har været præget af en enorm teknologisk udvikling – i stedet for håndskrevne breve sender vi mails, vi møder vores venner og kollegaer på sociale medier som Facebook og LinkedIn, og vores arbejde kan i stadig større grad udføres på en computer.

Så hvorfor skulle man i 2020 stadig bruge gammeldags papir-visitkort?

Her får du tre gode grunde til at vælge et elektronisk visitkort som Limitless Card:

  1. Det er bedre for miljøet

Med et virtuelt visitkort behøver du kun at have ét enkelt fysisk kort, som kan bruges igen og igen – i stedet for at købe 500-1000 papir-visitkort. Det er da sund fornuft.

Hvor mange visitkort køber du om året? Tag vores pristjek og se, om du kan spare penge.

  1. Det er praktisk at have med på farten

Forestil dig, at du skal til en messe, hvor du hurtigt kan komme til at udveksle over 20 visitkort. De gammeldags visitkort vil fylde meget mere end et enkelt Limitless Card, og det er langt nemmere at tage ét visitkort op af pungen, end det er at skulle rode rundt i tasken efter bunken med papirkort. Med en fast plads i pungen vil du aldrig skulle bekymre dig om at glemme dit visitkort – du kan have det med dig hver dag, så du altid er klar til at møde en ny kunde.

  1. Det er mere effektivt

Hvis dig eller dit firma har skiftet adresse, kontaktoplysninger eller andet, ville du førhen skulle bestille en helt ny bunke visitkort eller sidde og rette hvert enkelt kort i hånden (hvilket både ville tage lang tid og se uprofessionelt ud).

Med Limitless Card kan du blot opdatere dine informationer online – så opdateres kortet automatisk. På den måde skal du ikke bruge tid på at bestille nye kort og informere dine kontakter om ændringen. 

Alt i alt kan et elektronisk visitkort kraftigt øge din virksomheds likviditet.

Tidligere
Næste

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.